vineri, 3 mai 2013

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor este o bucata traditionala de Paste . Va pun la dispozitie modul de prepare si ingrediente pentru aceast fel de mancare care nu trebuie sa lipseasca de sarbatoarea de Paste .




Ingrediente pentru 6 portii 
1.7 KG pulpa de miel
- 1 lingurita piper negru , zdrobit
- 2 linguri de ulei
- 8 fire de rozmarin uscat
- 180 ml vin alb
- 180 ml supa de oase ( sau 1 cub MAGII de vita dizolvat in 180 ml de apa fiarta )
- 4 linguri peltea de zarzare sau de coacaze

Mod de preparare :
     Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius . Puneti jumatete din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura , asezati pulpa de miel peste ele , ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul , restul de cimbru si rozmarin iar dupa preferinte puteti adauga si smantana .
    Reduceti temperatura la 180 grade Celsius si coaceti aproximativ 15-20 de minute pentru fiecare 500 grame de cane , ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava .
    Scoateti pulpa din tava , apoi adaugati vinul si supa . Fierbeti 2 minute si adaugati pelteaua . Fierbeti la foc mic 3 minute , pana se ingrasa sosul . Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel , cartofi fierti si salata verde .


Pofta Buna !



Etichete : Bucate traditionale de Paste , pulpa de miel la cuptor , rozmarin , pe masa de Paste , reteta culinara
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/05/pulpa-de-miel-la-cuptor.html


Urari si Mesaje de Paste

Cu toti stim ca de Sarbatoare de Paste , foarte multi oameni isi trimit urari sau felicitari fie prin scrisori postale , fie prin telefon sau SMS . Cu ocazia aceasta am sa va pun la dispozitie niste urari de Paste .


Felicitari si urari tip SMS sau pentru publicatie .


Paste Fericit alaturi de cei dragi , sa aveti parte de caldura in suflet , belsug in casa , bucurii , multa sanatate si putere de munca. Sa va bucurati de dragostea celor apropriati si de respectul oamenilor , Paste Fericit !

Lumina Invierii sa va aduca in casa si in suflet primavara si bucurie. Sa fiti fericiti , sa va bucurati de familie , de copii de acest miracol ce ni l-a daruit Dumnezeu - VIATA . Sarbatori fericite !

Cu ocazia Sfintei Sarbatori a Invierii Domnului , urez tuturor multa sanatate , prosperitate , pace sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor . Hristos a inviat !

Cu ocazia Sarbatorilor crestine de Pasti , va urez , multa sanatate , prosperitate , impliniri profesionale si in plan familial , si va adresez caldele cuvinte devenite deja traditionale - Sarbatori Fericite !

Luminoasa Sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti , bucurii duhovnicesti , pace si buna intelegere , iar Hristos Cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate sporire .

Lumina blanda a Invieri sa va binecuvanteze casele , sa va aduca liniste sufleteasca si bucuria credintei in mai bine . Hristos a Inviat !

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate , belsug si bucurii , iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii in drumul vietii. Sarbatori Fericite !

Lumina Invierii sa fie o raza de speranta in drumul presarat cu sanatate , fericire , bucurii si realizari depline  si fie ca in sufletele fiecaruia dintre noi Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa tina mereu aprinsa flacara sperantei si a credintei , a increderii ca tot ceea ce este fumos si adevarat in viata vi se va implini. Hristos a  inviat !






Etichete : SMS de Paste , Mesaje de Paste , urari , felicitari , Sarbatoarea de Paste , invierea
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/05/urari-si-mesaje-de-paste.html

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare