joi, 21 februarie 2013

"Pacate in paradisul albastru" de C.J.Box


Despre C.J.Box


Nascut la 9 noiembrie 1958,in Wyoming,C.J.Box a lucrat ca ajutor la ferma,supraveghetor,ghid pentru pescari,reporter si redactor la un ziar de provincie.In prezent,detine,impreuna cu sotia sa,Laurie,o firma internationala de marketing turistic.
Este autorul a noua romane (Blood Trail,Blue Haven,Free Fire,In Plain Sight,Out of Range,Trophy Hunt,Winterkill,Savage Run,Open Season ) si numeroase povestiri.
Dupa ce a fost cunoscut si indragit de public datorita seriei de romane avandu-l ca personaj central pe Joe Pickett,C.J.Box scrie primul sau roman de sine statator, Pacate in paradisul albastru , sporindu-si astfel numarul de admiratori dincolo de granitele Statelor Unite.A primit mai multe premii literare (Anthony,Prix Calibre,Macavity,Gumshoe,Edgar).In 2007 a fost ales Scriitorul Anului de catre Rocky Mountain Fiction Writers.Romanele lui au fost bestseller-uri nationale si au ajuns sa fie traduse in cincisprezece limbi.
Si-surpriza! - timp de douazeci de ani a scris in secret,fiindu-i teama de un eventual esec.
Adept al vietii petrecute cat mai mult in aer liber,Box este pasionat de vanatoare,pescuit,calarie,drumetii si schi.Locuieste langa Cheyenne,Wyoming,cu sotia si cele trei fiice.

C.J.Box

Pacate in paradisul albastru ( Blue Haven )

In padurile mirificului si pasnicului Paradis Albastru - porecla data unui tinut din statul Idaho,o fetita de doisprezece ani si fratiorul ei mai mic sunt martorii unei scene cumplite : un om este ucis cu sange rece.
Din acest moment ,viata celor doi copii este in pericol.Acesta e doar inceputul unui lung sir de crime si minciuni , ce se desfasoara in ritm alert , tinand cititorul cu sufletul la gura pe tot parcursul cartii , pilda de maiestrie a genului suspans.


















Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/02/pacate-in-paradisul-albastru-de-cjbox.html



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare