luni, 18 februarie 2013

"Ingerul cazut" de Don J.Snyder

           Don J.Snyder ,romancier si scenarist,s-a nasacut in 1950,in Pennsylvania si a crescut in Bangor,Maine.A absolvit Colegiu Colby in 1968 si are un master in arte frumoase la Iowa Writers Woekshop.
           A scris cinci romane -"Veterans Park"(1987),"From the Point"(1988),"Fallen Angel"(Ingerul cazut-2001),"Night Crossing"(2001),"Winter Dreams"(2004) si trei carti non-fictiune - "A Soldier's Disgrace"(1987),"The Cliff Walk"(1997),"Of Time and Memory"(1999) - toate traduse in mai multe limbi.
         

Fallen Angel (Ingerul cazut)

O singura noapte poate schimba o viata intreaga.Familia Halworth ,cariea ii apartine splendida casa de vacanta Serenity Cottage din Maine,are tot ce si-ar putea dori cineva.Dar un accident tragic spulbera intr-o clipa viata tihnita si plina de dragoste pe care o ducea.
Treizeci de ani mai tarziu,Terry McQueen ,fiul ingrijitorului cabanei ,revine acasa la moartea tatalui sau,de care se indepartase demult.
Trecutul pe care Terry se straduise atat de mult sa-l uite revine cu forta ,prinzandu-l intr-un vartej de trairi si evenimente incredibile.












Etichete : fallen angel , Snyder , inger , cazut , casa de vacanta , romane , non-fictiune
Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/02/ingerul-cazut-de-don-jsnyder.html









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare