luni, 4 februarie 2013

Europol cerceteaza blaturi in UEFA Champions League


Europol cerceteaza existenta unor blaturi in UEFA Champions League.



Liga din Anglia suspecta "de blat"



Politia Europeana nu a dezvăluit identitatea echipelor dar se crede ca in Anglia s-au facut blaturile.

Europol a spus că au descoperit un sindicat al crimei organizate, bazată în Asia, care a fost co-coordonare a operatie , iar aici sunt implicati peste 425 oficiali de club implicati , jucatori si nume grele din " mafia pariurilor " sunt suspectati de implicare in aceste blaturi .

Europol, care a facut instrumentare la acest caz de 18 luni, a declarat meciuri suspectate incluse la Cupa Mondială și Campionatul European de calificare si mai multe meciuri de fotbal în ligile de top din Europa .

Cei din mafia pariurilor au facut pariuri de 16 milioane de euro pe meciurile trucate și a făcut opt ​​milioane de euro în profituri, spun cei de la Europol.

Plătile de două milioane de euro se crede ca au fost plătite celor implicati. Cea mai mare plată la o persoană a fost 140000 de euro, potrivit anchetatorilor.

Europol consideră că un sindicat al crimei cu sediul în Asia, a fost stabilirea de legături cu rețelele criminale din întreaga Europă. Acesta consideră că meciul de fixare a avut loc în 15 de tări si 50 de persoane au fost arestate până acum.

Oficialii au declarat că se temeau aceasta a fost "vârful aisbergului".

Rob Wainwright, directorul Europol, a declarat: " Aceasta este opera unui sindicat al crimei organizate, suspectate în Asia si operate cu retelele din mafia pariurilor din întreaga Europă.

"Este clar pentru noi aceasta este cea mai mare anchetă-vreodată în suspectate meci de fixare în Europa. Ea a dat rezultate majore pe care credem că au descoperit o mare problema pentru integritatea fotbal din Europa.

"Am descoperit o vastă retea criminală."

Europol a oferit detalii cu privire la luni, la o conferintă de presă de la Haga, Olanda .



Etichete : Europol tops , Europa cerceteaza blaturile , Uefa Champions League , Profit pariuri 

Adresa URL : 
http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/02/europol-cerceteaza-blaturi-uefa.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare