luni, 4 februarie 2013

13 Lucruri pe care postasul nu ti le spune


Pescurt 13Lucruri...pe care postasul nu ti le spune .




1.Ne-am dori ca accesul la casuta ta postala sa nu reprezinte riscuri .Poate ca pe tine cainele tau nu te musca , dar ma crispez cand dobermanul iese in goana pe usa .

2. Nu primim nici un banut din impozitul tau .Pe bune !

3. Companiile private te taxeaza pentru o adesa gresita . Noi? Niciun ban.

4.Fluturasul de salariu , carti de vizita , scrisori orice pare sa insemne vesti bune - le pun deasupra .Facturile de utilitati si cardurile .Pe astea dedesubt .

5.Scuze daca par ca ma grabesc , dar lucrez contracronometru : sefii nostrii ne spun cand sa plecam , cate distribuiri sa facem si cand ar trebui sa ne intoarcem.

6.Foloseste un pix cu pasta .Ploaia dizolva cerneala din markere .

7.Te rugam sa fii imbracat decent cand raspunzi la usa .Prosopul in care te infasori nu e suficient , Si in niciun caz nu vrem sa te vedem in lenjeria intima sau dezbracat !

8.Deservim peste opt milioane de adrese , sase zile pe saptamana , asa ca deseori suntem in locul potrivit la momentul potrivit.Scoatem oameni din masini in flacari , prindem hotiiin flagrant si sunam la 112 pentru a semnala accidente rutiere , cadavre si altele.

9.Pe cei mai multi dintre noi nu ne deranjeaza daca opresti langa noi si ceri sa iti primesti corespondenta putin mai devreme .Dar te rugam ca macar sa iesi din masina si sa vii sa o iei.

10.Unii dintre noi avem timbre si ti le ptem vinde , scutindu-te astfel de un drum la oficiu postal.

11. Daca trimiti ceva de valoare nu uita sa anunti. Merita sa platesti ceva mai mult pentru asigurare deoarece , daca se pierde sau se deterioreaza , numai asa iti poti recupera banii.

12.Cand iti aduc pensia sau alocatia copiilor un simplu " Multumesc este suficient " . Nu am nevoie de ciubuc. Oricum cei mai generosi oameni sunt tot cei cu pensii de mizerie .

13.De obicei , corespondenta depusa in cutiile postale stradale se face de cinci ori pe saptamana , dar nu este o regula.




Etichete :Lucruri despre postasul , Posta , Pensia prin posta , Alocatia prin posta , PeScurt .

Adresa URL : http://treicaifrumosi.blogspot.ro/2013/02/13-lucruri-pe-care-postasul-nu-ti-le_4.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stiai ca ?

Stiai ca eruptia unui vulcan s-a auzit in Australia ?

Articole importante pe acest blog !

Poti descoperii multe pe acest blog . Daca ti-a placut ce ai gasit aici da-ne un like pe faccebook !

Postări populare